Woningen en VVE's

Werkzaamheden

Voor alles in en om het huis, de tuin, schuur, galerij of trappenhuis...

MEER HIEROVER

Bedrijven & kantoren

Werkzaamheden

Kantoren, sanitair, machines, kantines, bedrijfskeukens, glasbewassing...

Bouwplaatsen

Werkzaamheden

Opruimen en organiseren van bouwplaatsen, eenmalig of periodiek...

MEER HIEROVER

Graffitiverwijdering

Werkzaamheden

Bekladde muren, ramen en deuren maken wij onmiddellijk schoon...

MEER HIEROVER

Klimaatbeheersing

Werkzaamheden

Reinigen van luchtsokken, airconditioners en luchtmetingen...

MEER HIEROVER

Bedrijven & Kantoren

Toiletroom service
Leveren, monteren en periodiek aanvullen van sanitaire supplies.

Sanitaire supplies
Denk hierbij aan dispensers, automaten en verbruiksartikelen. Wij leveren apparatuur inclusief gebruik van toiletpapier, papieren handdoeken / handdoekrollen, zeep / foam en luchtverfrisser.

Glasbewassing
Wij zorgen dat uw ramen weer blinken zodat u met een frisse blik naar buiten kijkt. Ons gespecialiseerde team heeft de kennis, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring om elke bewassing uit te voeren. Uiteraard voeren wij eerst een gebouwgebonden RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) uit om de wijze van bewassing te bepalen. Safety first!

Eenmalig schoonmaakonderhoud
Eenmalige schoonmaakdiensten kunnen wij voor u verzorgen, zoals vloeronderhoud, gevelreiniging, verwijderen van graffiti en dieptereiniging van keukens en toiletten. Uiteraard uitgevoerd door ons team van specialisten.

Spoeddienst
Wij staan 24 uur per dag tot uw dienst in geval van calamiteiten.
Bij ad-hoc situaties kunnen wij binnen de gestelde responstijd uw probleem oplossen.

Bouwschoon opleveren van objecten
Heeft u een verbouwing achter de rug? Wij ontzorgen u in het opruimen en schoonmaken van het object of ruimte. Ook voeren wij alle afval af met containers of soortgelijke oplossingen.

Vloeronderhoud
Is uw vloer toe aan een grote reinigingsbeurt dan hebben wij hiervoor de specialisten in huis. U kunt denken aan tapijtreiniging, re-conditioneren van natuurstenen vloeren, nanotechnologische behandelingen, kristalliseren van marmervloeren etc. Er wordt gewerkt met duurzame producten, toegepast door specialisten met moderne apparatuur.

Gevelreiniging
Wij zorgen voor een stralend schone gevel. Voor elk geveltype is een aparte manier van reinigen. We geven vrijblijvend advies.

Verwijderen van graffiti
Wij zijn erop geënt uw bedrijfspand zo snel mogelijk weer vrij van graffiti te maken. Wij gebruiken hiervoor professionele apparatuur die uw pand niet beschadigt. De mogelijkheid bestaat ook om uw gevel preventief te behandelen tegen graffiti.

Hogedrukreiniging
Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hogedrukreiniging en werken alleen met de modernste machines en nieuwste technieken. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel alle afwerkingen schoon te krijgen.

Klimaatbeheersing
(Airco reinigen / verdampers reinigen). Wij zijn gespecialiseerd in het chemisch en technisch reinigen van industriële koelinstallaties en procesmachines, onder andere verdampers en condensors. Dit gebeurt handmatig met de grootste zorg. Het frequent reinigen, betekent een schonere omgeving en lagere energiekosten.

Computerreiniging
Een schone computer en werkplek zijn een kleine investering met een groot resultaat. Uiteraard bevordert dit de prestatie van uw medewerkers. Een schone werkomgeving verhoogt de productiviteit. Wij reinigen toetsenborden, muizen en beeldschermen.

Lamellen/jaloezieën reiniging
Wij hebben alle kennis in huis om uw lamellen / jaloezieën in topconditie te brengen en te houden. In een vrij kort tijdsbestek worden de lamellen / jaloezieën van vuil verwijderd en schoon teruggeplaatst. Eventuele gebreken kunnen dan direct worden opgelost.

Tuinonderhoud
Onze medewerkers nemen alle grote en kleine werkzaamheden voor hun rekening; het complete terrein, inclusief terrassen, paden en groenvoorzieningen rondom uw gebouw worden periodiek onderhouden.

Gladheidsbestrijding
Het sneeuwvrij maken van stoepen en trottoirs, strooien op uw parkeerplaats en de wandelpaden naar uw pand. Wij kunnen hierin snel handelen. U vraagt? Wij strooien!

Interne opruim- en verhuisservice
Daarnaast bieden wij verhuisservice aan. Dit gaat van kleine klussen rond de verhuizing (zoals inpakken, uitpakken, opruimen etc.) tot een volledige rol als coördinator die het gehele proces van A tot Z in goede banen leidt. Ook interne verhuizingen of het opruimen c.q. ontruimen van zolder, schuur, woning, etc. behoren tot de mogelijkheden.