Woningen en VVE's

Werkzaamheden

Voor alles in en om het huis, de tuin, schuur, galerij of trappenhuis...

MEER HIEROVER

Bedrijven & kantoren

Werkzaamheden

Kantoren, sanitair, machines, kantines, bedrijfskeukens, glasbewassing...

MEER HIEROVER

Bouwplaatsen

Werkzaamheden

Opruimen en organiseren van bouwplaatsen, eenmalig of periodiek...

Graffitiverwijdering

Werkzaamheden

Bekladde muren, ramen en deuren maken wij onmiddellijk schoon...

MEER HIEROVER

Klimaatbeheersing

Werkzaamheden

Reinigen van luchtsokken, airconditioners en luchtmetingen...

MEER HIEROVER

Bouwplaatsen

Verrichten van huismeesterdiensten
Wij ontnemen u de zorg van kleine reparaties en houden toezicht op reinheid van de locatie. Met opdrachtbonnen worden werkzaamheden binnen 48 uur uitgevoerd. Dit maakt het overzichtelijk om op lange termijn te zien wat er is uitgevoerd. Altijd prettig als een gebrek snel is opgelost!

Glasbewassing
Wij zorgen dat uw ramen weer blinken zodat u met een frisse blik naar buiten kijkt. Ons gespecialiseerde team heeft de kennis, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring om elke bewassing uit te voeren. Uiteraard voeren wij eerst een gebouwgebonden RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) uit om de wijze van bewassing te bepalen. Safety first!

Vloeronderhoud
Is uw vloer toe aan een grote reinigingsbeurt dan hebben wij hiervoor de specialisten in huis. U kunt denken aan tapijtreiniging, re-conditioneren van natuurstenen vloeren, nanotechnologische behandelingen, kristalliseren van marmervloeren etc. Er wordt gewerkt met duurzame producten, toegepast door specialisten met moderne apparatuur.

Gladheidsbestrijding
Het sneeuwvrij maken van stoepen en trottoirs, en strooien op uw parkeerplaats en de wandelpaden naar uw pand. Wij kunnen hierin snel handelen. U vraagt? Wij strooien!